Over OKDV Grooming Products

CONTACTGEGEVENS

OKDV Grooming Products

Max Havelaardreef 170

4906 BD OOSTERHOUT (NB)

Telefoon (+31) (0)162 459 499

E-mail: info@okdv.nl

Website www.okdv.nl

OKDV GROOMING PRODUCTS is ma t/m vrij geopend tussen 09:00 & 17:00 zonder middagsluiting

 

OKDV is de meest complete groothandel voor trimsalons, trimmers in opleiding, dierenspeciaalzaken en fokkers.Wij zijn specialist in saloninrichting. OKDV is centraal in de Benelux gevestigd in Oosterhout – Noord Brabant.

In onze showroom van maar liefst 650m² treft u een uniek en zeer uitgebreid assortiment, en een hoge voorraad van de meest uiteenlopende artikelen tegen de scherpste prijzen. Graag nodigen wij u uit om ons ruime aanbod te bekijken en u te laten adviseren door onze productspecialisten. Service en klantvriendelijkheid staan bij ons voorop, wij verwelkomen en adviseren u graag!

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen?U kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken op (+31) (0)162 459 499 of via het contactformulier. Onze webshop www.okdv.nl bied u de service zoals u die van ons gewent bent, maar dan online.  Wij maken het winkelen gemakkelijker: eenvoudig bestellen en laten bezorgen. Wij staan elke dag voor u klaar om een zo goed mogelijke service te bieden en uw pakket zo snel mogelijk te laten bezorgen.

Wij hopen op een prettige samenwerking!

 

Vriendelijke groet, team OKDV