Waterblazers

Waterblazer hond

Bent u op zoek naar een waterblazer en wenst u daarbij meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Wilt u een honden waterblazer kopen en zoekt u tevens een goede kwaliteit? Dan bent u bij OKDV Grooming Products aan het juiste adres. In onze online winkel vindt u een ruim assortiment aan verschillende en kwalitatief hoogwaardige waterblazers voor honden, van diverse merken en in diverse prijsklassen. Van een basic waterblazer, een digitaal regelbare waterblazer en een waterblazer met twee motoren tot aan een combidroger op statief welke tevens te gebruiken is als hondenföhn . U vindt bij ons het grootste aanbod op het gebied van honden waterblazer en hondenföhn. Trimt u geen honden maar katten? Ook dan kunt u uiteraard bij ons terecht voor een divers aanbod aan mogelijkheden.

Combidroger hond

Sommige modellen waterblazers zijn uitgevoerd met een verwarmingselement waardoor de hond in plaats van handdoek droog, volledig gedroogd kan worden. Kiest u voor deze variant op statief wordt er ook een richtsnuit meegeleverd. We noemen dit dan een combidroger.

Hoe werkt een waterblazer voor honden?

Zoals de naam misschien zou kunnen doen vermoeden blaast een waterblazer geen water maar een krachtige luchtstroom blaast het water uit de vacht van de hond. De waterblazer is het perfecte apparaat om de vacht van de hond te drogen. Tevens kunt u zand, vuil en/of losse haren uit de vacht blazen en er zelfs kleine klitten mee uitblazen. Een waterblazer wordt voornamelijk gebruikt bij honden met een zware of langharige vacht, maar is uiteraard ook te gebruiken bij kortharige rassen.

Diverse soorten waterblazers

Wij hebben op het gebied van waterblazers een ruime keuze met kwalitatief hoogwaardige blazers, o.a. Double K, Artero & Tools-2-Groom waterblazers. Diverse merken en in diverse prijsklassen. Let op! Het wattage van een waterblazer c.q. droger heeft niet direct met de kracht van de waterblazer te maken. Het geeft slechts het stroomverbruik weer van de motor en eventueel het verwarmingselement. Bij de waterblazers worden altijd diverse mondstukken geleverd.

12 Items of 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

12 Items of 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Bent u op zoek naar een waterblazer en wenst u daarbij meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Wilt u een honden waterblazer kopen en zoekt u tevens een goede kwaliteit? Dan bent u bij OKDV Grooming Products aan het juiste adres. In onze online winkel vindt u een ruim assortiment aan verschillende en kwalitatief hoogwaardige waterblazers voor honden, van diverse merken en in diverse prijsklassen. Van een basic waterblazer, een digitaal regelbare waterblazer en een waterblazer met twee motoren tot aan een combidroger op statief welke tevens te gebruiken is als hondenföhn . U vindt bij ons het grootste aanbod op het gebied van honden waterblazer en hondenföhn. Trimt u geen honden maar katten? Ook dan kunt u uiteraard bij ons terecht voor een divers aanbod aan mogelijkheden. Combidroger hond Sommige modellen waterblazers zijn uitgevoerd met een verwarmingselement waardoor de hond in plaats van handdoek droog, volledig gedroogd kan worden. Kiest u voor deze variant op statief wordt er ook een richtsnuit meegeleverd. We noemen dit dan een combidroger. Hoe werkt een waterblazer voor honden? Zoals de naam misschien zou kunnen doen vermoeden blaast een waterblazer geen water maar een krachtige luchtstroom blaast het water uit de vacht van de hond. De waterblazer is het perfecte apparaat om de vacht van de hond te drogen. Tevens kunt u zand, vuil en/of losse haren uit de vacht blazen en er zelfs kleine klitten mee uitblazen. Een waterblazer wordt voornamelijk gebruikt bij honden met een zware of langharige vacht, maar is uiteraard ook te gebruiken bij kortharige rassen. Diverse soorten waterblazers Wij hebben op het gebied van waterblazers een ruime keuze met kwalitatief hoogwaardige blazers, o.a. Double K, Artero & Tools-2-Groom waterblazers. Diverse merken en in diverse prijsklassen. Let op! Het wattage van een waterblazer c.q. droger heeft niet direct met de kracht van de waterblazer te maken. Het geeft slechts het stroomverbruik weer van de motor en eventueel het verwarmingselement. Bij de waterblazers worden altijd diverse mondstukken geleverd.
Onze merken footer