Saloninrichtingen

3 Items of 3

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 Items of 3

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Saloninrichtingen

Welkom bij de categorie saloninrichtingen. Bij ons is het mogelijk om een door ons geselecteerde saloninrichting uit te kiezen. In de praktijk is gebleken dat het zelf samen stellen van een eigen saloninrichting vaker voorkomt. Wanneer u zelf uw inrichting komt afhalen belonen we dit zelfs met 10% korting. Om u een idee te geven hoe zo’n inrichting eruit kan zien, geven we u enkele voorbeelden. Prijzen die zichtbaar zijn na het inloggen zijn gebaseerd op zelf ophalen (dus met 10% afhaalkoring)!

Wilt u zelf een salon samen stellen en hier een offerte van ontvangen.Plaats de producten in de WINKELWAGEN klik daarna op de button KOPIEER NAAR OFFERTE dan staan ze in uw offerte aanvraag klik daarna op VRAAG OFFERTE AAN! Dit zal dan snel door een van onze medewerkers geoffreerd worden en naar u retour gezonden waarna u de bestelling kunt voltooien in onze webshop.

Wanneer u wenst goed advies te krijgen bij de aanschaf bent u natuurlijk van harte welkom in de showroom. Wij zullen u dan graag adviseren in de ruime keus die OKDV Grooming Products u te bieden heeft!

Onze merken footer