Vlo- en teekbestrijding

Vlo- en teekbestrijding

OKDV voert enkel een middel wat zich al jaren bewezen heeft om, op een natuurlijke basis, effectief vlooien en teken te weren op hond en kat. Wanneer de salonhond al vlooien heeft, dient u deze te wassen met een verdovende anti parasitaire shampoo. Vlooien en andere parasieten kunnen flinke jeuk veroorzaken, u kunt dit merken wanneer een hond veel aan het krabben en bijten is. Voor natuurlijke vlooienbestrijding hond kunt u bij OKDV terecht. Hoe behandel je de hond, maar nog belangrijker; hoe voorkom je vlooien op een hond.

Eco Spot pipetten

Een natuurlijk parasiet werend product. Een veilige en effectieve manier om vlooien en teken preventief te weren. Let op, dit middel is niet parasiet dodend. Elke druppel Eco Spot bevat een mix van natuurlijke essences en extracten dat vlooien en teken weert zonder dat het de geur van de hond beïnvloed. De werkzame stof in Eco Spot is Geraniol

Hoe gebruik je deze pipetten?

Niet aanbrengen op een dier dat niet volledig droog is! Dit i.v.m. de afnemende werking wanneer het product zich vermengt met water. Hierdoor wordt de concentratie Eco Spot kleiner en dus minder effectief.

De druppels op drie punten aanbrengen (tussen de schouders, in het midden van de rug en op de aanzet van de staart). De vacht openen en een deel van de hoeveelheid direct op de huid aanbrengen.

Als er tekenen zijn van een terugkerend probleem, kunt u de druppels Eco Spot zonder problemen zeven dagen na de eerste behandeling weer gebruiken. De druppels zijn na 24 tot 48 uur gedurende 1 maand werkzaam.

Voorzorgsmaatregelen die genomen moeten worden voor het dier zijn veiligheid: wrijf het dier niet op de plaatsen waar de druppels zijn aangebracht.

Anti vlooienshampoo

In de strijd tegen de vlo, kunt u het dier het beste wassen met een speciale anti-vlooienshampoo. Een anti-vlooienshampoo heeft een snelle en effectieve werking welke de vlooien verdooft. Deze shampoos zijn alleen geschikt voor het vlo-vrij maken van het dier, ze beschermen slechts voor een korte duur tegen nieuwe vlooien.

Anti vlooienspray

De meeste vlooien zullen niet alleen op de hond of kat zitten, maar zeer waarschijnlijk ook in de (leef)omgeving van het dier. Bijvoorbeeld bij het dier thuis, maar ze kunnen ook in uw trimsalon terechtkomen. Behandel dus ook de (leef)omgeving van het dier! Behandel de (leef)omgeving een aantal maal om herhaling van het probleem te voorkomen. Bijvoorbeeld met de Home Protect omgevingsspray. Deze spray elimineert parasieten, vermindert het risico op allergieën en neutraliseert geuren.

 

10 Items of 10

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

10 Items of 10

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Onze merken footer