Staande fohns & Combidrogers

Hondenföhns

Bent u op zoek naar een hondenföhn en wenst u daarbij meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Wilt u een hondenföhn kopen en zoekt u tevens een goede kwaliteit? Dan bent u bij OKDV Grooming Products aan het juiste adres. In onze online winkel vindt u een ruim assortiment aan verschillende en kwalitatief hoogwaardige föhns voor honden en katten, beschikbaar van diverse merken en in diverse prijsklassen. Van een laag wattage handföhn tot een hoogwaardige staande föhn. U vindt bij ons een groot aanbod op het gebied van hondenföhns.

Advies bij het kiezen van uw product?

Heeft u uw keuze al kunnen maken? Of wenst u meer informatie bij het maken van uw keuze voor het kopen van een waterblazer? Neemt u dan gerust en geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op, telefoonnummer 0162-459499, of via ons contactformulier op deze website. Uiteraard bent u tevens van harte welkom in onze showroom te Oosterhout (Noord-Brabant) om ons ruime aanbod in o.a. waterblazers te bekijken en u te laten adviseren door onze vakkundige medewerkers. Wij verwelkomen en adviseren u graag!

Bent u op zoek naar een hondenföhn en wenst u daarbij meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Wilt u een hondenföhn kopen en zoekt u tevens een goede kwaliteit? Dan bent u bij OKDV Grooming Products aan het juiste adres. In onze online winkel vindt u een ruim assortiment aan verschillende en kwalitatief hoogwaardige föhns voor honden en katten, beschikbaar van diverse merken en in diverse prijsklassen. Van een laag wattage handföhn tot een hoogwaardige staande föhn. U vindt bij ons een groot aanbod op het gebied van hondenföhns. Advies bij het kiezen van uw product? Heeft u uw keuze al kunnen maken? Of wenst u meer informatie bij het maken van uw keuze voor het kopen van een waterblazer? Neemt u dan gerust en geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op, telefoonnummer 0162-459499, of via ons contactformulier op deze website. Uiteraard bent u tevens van harte welkom in onze showroom te Oosterhout (Noord-Brabant) om ons ruime aanbod in o.a. waterblazers te bekijken en u te laten adviseren door onze vakkundige medewerkers. Wij verwelkomen en adviseren u graag!
Onze merken footer