Borstels, Kammen & Harkjes

Hondenborstels & -kammen

Hondenborstel of hondenkam kopen? Kijk hierbij vooral naar het doel van het product. Momenteel zijn er zoveel verschillende vachttypes dat er binnen een ras al verschil in kan zitten. Wat voor elke borstel of kam geldt is dat deze geen schade mag maken aan de vacht, omdat dit is soms onherstelbaar kan zijn. Denk aan het terugkomen van een zachte vacht of een verharingsproces wat niet bevorderlijk is voor de hond en hondeneigenaar. Wij hebben er daarom voor gekozen om enkel professionele hondenborstels en -kammen in ons assortiment op te nemen.

Hondenborstels

Met onze borstels kun u de hond van loszittende haren ontdoen maar ook klitten en vuil uit de vacht verwijderen. Of wat dacht u van de vacht open borstelen waardoor hij minder snel in de klit gaat. Dit kan op meerdere manieren, maar de professionele manier is wel vaak de beste! Reden; u heeft dan geen vacht of huidschade. Ontklitkammen vindt u ook terug in ons assortiment echter is dit vaak de laatste optie omdat deze in de vacht snijden.

Hondenkam

Professionele hondenkammen uit Engeland zijn sinds jaar en dag onmisbaar in uw trimsalon. Zoekt u een hondenkam om ondervacht te verwijderen? Een hondenkam grof, of een ontklitkam? Bij OKDV is hierin een breed aanbod verkrijgbaar. Maar denk bijvoorbeeld ook aan poedelkammen, vlooienkammen en zo nog vele type kammen meer. Bij OKDV Grooming Products bent u aan het juiste adres, en bij vragen adviseren onze productspecialisten u graag!

Harken

Professionele hondenharken uit Engeland zijn sinds jaar en dag onmisbaar in uw trimsalon. Zoekt u een hondenhark om ondervacht te verwijderen? Een hondenhark grof of hondenhark fijn? Een ontklithark of een andere versie? Gegarandeerd dat wat u zoekt, wij u kunnen leveren! Laat u vrijblijvend adviseren door onze productspecialisten!

 Onze merken in kammen en borstels:

Wij werken uitsluitend met toonaangevende merken die ook daadwerkelijk in de professionele trimsalons gebruikt worden. Denk hierbij aan de volgende merken:

ActiVet

Andis

Artero

HPP

Mason Pearson

Tools-2-Groom

Uiteraard bent u tevens van harte welkom in onze showroom om ons ruime aanbod in trimgereedschappen te bekijken en u te laten adviseren door onze vakkundige medewerkers. Wij verwelkomen en adviseren u graag!

12 Items of 50

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

12 Items of 50

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Hondenborstel of hondenkam kopen? Kijk hierbij vooral naar het doel van het product. Momenteel zijn er zoveel verschillende vachttypes dat er binnen een ras al verschil in kan zitten. Wat voor elke borstel of kam geldt is dat deze geen schade mag maken aan de vacht, omdat dit is soms onherstelbaar kan zijn. Denk aan het terugkomen van een zachte vacht of een verharingsproces wat niet bevorderlijk is voor de hond en hondeneigenaar. Wij hebben er daarom voor gekozen om enkel professionele hondenborstels en -kammen in ons assortiment op te nemen. Hondenborstels Met onze borstels kun u de hond van loszittende haren ontdoen maar ook klitten en vuil uit de vacht verwijderen. Of wat dacht u van de vacht open borstelen waardoor hij minder snel in de klit gaat. Dit kan op meerdere manieren, maar de professionele manier is wel vaak de beste! Reden; u heeft dan geen vacht of huidschade. Ontklitkammen vindt u ook terug in ons assortiment echter is dit vaak de laatste optie omdat deze in de vacht snijden. Hondenkam Professionele hondenkammen uit Engeland zijn sinds jaar en dag onmisbaar in uw trimsalon. Zoekt u een hondenkam om ondervacht te verwijderen? Een hondenkam grof, of een ontklitkam? Bij OKDV is hierin een breed aanbod verkrijgbaar. Maar denk bijvoorbeeld ook aan poedelkammen, vlooienkammen en zo nog vele type kammen meer. Bij OKDV Grooming Products bent u aan het juiste adres, en bij vragen adviseren onze productspecialisten u graag! Harken Professionele hondenharken uit Engeland zijn sinds jaar en dag onmisbaar in uw trimsalon. Zoekt u een hondenhark om ondervacht te verwijderen? Een hondenhark grof of hondenhark fijn? Een ontklithark of een andere versie? Gegarandeerd dat wat u zoekt, wij u kunnen leveren! Laat u vrijblijvend adviseren door onze productspecialisten! Onze merken in kammen en borstels: Wij werken uitsluitend met toonaangevende merken die ook daadwerkelijk in de professionele trimsalons gebruikt worden. Denk hierbij aan de volgende merken: ActiVet Andis Artero HPP Mason Pearson Tools-2-Groom Uiteraard bent u tevens van harte welkom in onze showroom om ons ruime aanbod in trimgereedschappen te bekijken en u te laten adviseren door onze vakkundige medewerkers. Wij verwelkomen en adviseren u graag!
Onze merken footer