Tondeuses

Hondentondeuse

Professionele hondentondeuse kopen? Als exclusief importeur van diverse vooraanstaande merken kunnen wij u de beste hondentondeuse aanbieden. Wij begrijpen dat het kopen van een professionele hondentondeuse een lastige keuze kan zijn gezien het grote aanbod en de diversiteit in gebruik. Daarom onderstaand een beknopte uitleg over de verschillende modellen binnen ons assortiment.

Daarnaast is er een grote keuze aan scheerkoppen en opzetkammen verkrijgbaar. Tevens zijn er inmiddels heel wat merken welke onderling uitwisselbaar zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld de machines, koppen en opzetkammen van de professionele modellen van Andis, Wahl, Heiniger en Aesculap Fav5 Snap-On, door elkaar aanschaffen en gebruiken.

Merken:

 • Heiniger
 • Andis
 • Wahl
 • Aesculap
 • Artero

Types:

 • Minitrimmer
 • Detailer
 • Volwaardige vachtmachine (met snoer, hybride en draadloos)

Scheersystemen:

 • SnapOn scheerkoppen
 • Aesculap Favorita scheerkoppen
 • Precisie scheerkopen voor de minitrimmers
 • <Opzetkammen

Minitrimmer

De minitrimmer wordt gebruikt voor het precisie werk, denk hierbij aan de snuit, poten, liezen, oksel en oren. Binnen dit assortiment bieden wij u verschillende modellen van diverse merken. Vaak worden deze machines uitgevoerd zonder verstelbare scheerkop. Scheerhoogte 0.3 - 0.4 mm, afhankelijk van merk en model.

Detailer

De detailer is tevens bedoeld voor precisiewerk op de moeilijk bereikbare plaatsen. Mede door de stille motor kan deze ook prima gebruikt worden voor katten en konijnen. Binnen deze groep zijn er veel modellen beschikbaar. Standaard worden deze geleverd met een verstelbare scheerkop, variërend van 1 tot 3 mm. Tevens zijn er metalen opzetkammen verkrijgbaar waardoor je bij makkelijke vachten zelfs met een detailer een volledig hond op lengte kunt scheren.

Tondeuse met snoer

Vaak zijn dit de volwaardige vachtmachines welke gebruikt worden om de volledige hond mee te scheren. Een voordeel van de snoertondeuse is dat ze  veel kracht hebben. Dit soort tondeuses zijn beschikbaar van diverse merken. Hierbij kun je denken aan het Aesculap Favorita systeem waarbij de scheerkoppen over de onderplaat geschoven worden. Of aan het Snap-On systeem waarbij je kunt kiezen uit grove en/of fijne scheerkoppen. Het Snap-On systeem is te vinden onder de merken Andis, Aesculap, Artero, WAHL of Heiniger. Al deze vooraanstaande merken voeren enkel zeer professionele en betrouwbare tondeuses.

Hybride tondeuse

Een machine waarbij je de kabelmodule uit kunt nemen, en daarvoor in de plaats een accu kunt inbrengen. Hierdoor maak je van een tondeuse met snoer een draadloos model. Dit soort tondeuses bevinden zich enkel onder de volwaardige vachtmachines.

Draadloze hondentondeuse

Draadloze hondentondeuses zijn beschikbaar als minitrimmer, detailer en volwaardige vachtmachines. De volwaardige vachtmachines worden hierbij vaak met twee accu's geleverd en hebben een langere scheerduur als laadtijd, waardoor u continue kunt blijven scheren. Van zowel het Snap-On scheersysteem als het Favorita scheersysteem heeft OKDV meerdere modellen in het assortiment.

Komt u er niet geheel aan uit? Neemt u dan gerust en geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op, telefoonnummer 0162-459499, of via ons contactformulier op deze website. Uiteraard bent u tevens van harte welkom in onze showroom te Oosterhout (Noord-Brabant) om ons ruime aanbod in professionele trimgereedschappen en vachtverzorging te bekijken, en u te laten adviseren door onze vakkundige medewerkers. Wij verwelkomen en adviseren u graag!

 

12 Items of 44

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

12 Items of 44

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Professionele hondentondeuse kopen? Als exclusief importeur van diverse vooraanstaande merken kunnen wij u de beste hondentondeuse aanbieden. Wij begrijpen dat het kopen van een professionele hondentondeuse een lastige keuze kan zijn gezien het grote aanbod en de diversiteit in gebruik. Daarom onderstaand een beknopte uitleg over de verschillende modellen binnen ons assortiment. Daarnaast is er een grote keuze aan scheerkoppen en opzetkammen verkrijgbaar. Tevens zijn er inmiddels heel wat merken welke onderling uitwisselbaar zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld de machines, koppen en opzetkammen van de professionele modellen van Andis, Wahl, Heiniger en Aesculap Fav5 Snap-On, door elkaar aanschaffen en gebruiken. Merken: • Heiniger • Andis • Wahl • Aesculap • Artero Types: • Minitrimmer • Detailer • Volwaardige vachtmachine (met snoer, hybride en draadloos) Scheersystemen: • SnapOn scheerkoppen • Aesculap Favorita scheerkoppen • Precisie scheerkopen voor de minitrimmers • <Opzetkammen Minitrimmer De minitrimmer wordt gebruikt voor het precisie werk, denk hierbij aan de snuit, poten, liezen, oksel en oren. Binnen dit assortiment bieden wij u verschillende modellen van diverse merken. Vaak worden deze machines uitgevoerd zonder verstelbare scheerkop. Scheerhoogte 0.3 - 0.4 mm, afhankelijk van merk en model. Detailer De detailer is tevens bedoeld voor precisiewerk op de moeilijk bereikbare plaatsen. Mede door de stille motor kan deze ook prima gebruikt worden voor katten en konijnen. Binnen deze groep zijn er veel modellen beschikbaar. Standaard worden deze geleverd met een verstelbare scheerkop, variërend van 1 tot 3 mm. Tevens zijn er metalen opzetkammen verkrijgbaar waardoor je bij makkelijke vachten zelfs met een detailer een volledig hond op lengte kunt scheren. Tondeuse met snoer Vaak zijn dit de volwaardige vachtmachines welke gebruikt worden om de volledige hond mee te scheren. Een voordeel van de snoertondeuse is dat ze  veel kracht hebben. Dit soort tondeuses zijn beschikbaar van diverse merken. Hierbij kun je denken aan het Aesculap Favorita systeem waarbij de scheerkoppen over de onderplaat geschoven worden. Of aan het Snap-On systeem waarbij je kunt kiezen uit grove en/of fijne scheerkoppen. Het Snap-On systeem is te vinden onder de merken Andis, Aesculap, Artero, WAHL of Heiniger. Al deze vooraanstaande merken voeren enkel zeer professionele en betrouwbare tondeuses. Hybride tondeuse Een machine waarbij je de kabelmodule uit kunt nemen, en daarvoor in de plaats een accu kunt inbrengen. Hierdoor maak je van een tondeuse met snoer een draadloos model. Dit soort tondeuses bevinden zich enkel onder de volwaardige vachtmachines.

Draadloze hondentondeuse Draadloze hondentondeuses zijn beschikbaar als minitrimmer, detailer en volwaardige vachtmachines. De volwaardige vachtmachines worden hierbij vaak met twee accu's geleverd en hebben een langere scheerduur als laadtijd, waardoor u continue kunt blijven scheren. Van zowel het Snap-On scheersysteem als het Favorita scheersysteem heeft OKDV meerdere modellen in het assortiment. Komt u er niet geheel aan uit? Neemt u dan gerust en geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op, telefoonnummer 0162-459499, of via ons contactformulier op deze website. Uiteraard bent u tevens van harte welkom in onze showroom te Oosterhout (Noord-Brabant) om ons ruime aanbod in professionele trimgereedschappen en vachtverzorging te bekijken, en u te laten adviseren door onze vakkundige medewerkers. Wij verwelkomen en adviseren u graag!

 

Onze merken footer