Handföhns, Badjassen en Dog care tools

Hondenbadjas

De badjas voor honden is gemaakt van hoogwaardige microvezel. Dit materiaal neemt het water snel op na een wasbeurt. Super functioneel voor hondentrimsalons en/of hondenbezitters. Een hondenbadjas zorgt ervoor dat de hond snel en makkelijk droogt. De sterk absorberende stof van microvezel zal extreem veel water opnemen.

Onze sneldrogende honden badjassen zijn van hoge kwaliteit microvezel. Bij OKDV Grooming Products vind u een ruime keuze aan hondenbadjassen, droogdoeken en Pet Towels.

Voordelen badjas hond:

  • Te gebruiken na een bad of fikse regenbui
  • Veel minder rondvliegend water als de hond zich uitschudt
  • Machine wasbaar op maximaal 40 graden
  • Hoog absorptiegehalte

Een breed assortiment microvezelhanddoeken, badjassen met capuchon of kraag vindt u bij OKDV van het merk Tools-2-Groom. De producten zijn in verschillende maten leverbaar, zie de maattabel op de detailpagina van het product.

Wat is microvezel:

Microvezel is doek van speciaal materiaal. Het bestaat uit samengestelde vezels van polyester en polyamide. In de ruimtes kan vocht en vuil zich verzamelen wat maakt dat de microvezelhanddoeken of badjassen een zeer groot water en vuil absorberend vermogen hebben.

Het materiaal mag in de wasmachine, maar het gebruik van wasverzachter wordt sterk afgeraden. Zware kwaliteit microvel badjas hond is gemaakt van de beste materialen op de markt. Ultieme opname voor de beste resultaten.

Voor vragen of meer informatie zijn wij telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0162 – 459499. Of via ons contactformulier op deze website. Uiteraard bent u tevens van harte welkom in onze showroom te Oosterhout (Noord-Brabant) om ons ruime aanbod in professionele trimgereedschappen en vachtverzorging te bekijken, en u te laten adviseren door onze vakkundige medewerkers. Wij verwelkomen en adviseren u graag!

12 Items of 30

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

12 Items of 30

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
De badjas voor honden is gemaakt van hoogwaardige microvezel. Dit materiaal neemt het water snel op na een wasbeurt. Super functioneel voor hondentrimsalons en/of hondenbezitters. Een hondenbadjas zorgt ervoor dat de hond snel en makkelijk droogt. De sterk absorberende stof van microvezel zal extreem veel water opnemen. Onze sneldrogende honden badjassen zijn van hoge kwaliteit microvezel. Bij OKDV Grooming Products vind u een ruime keuze aan hondenbadjassen, droogdoeken en Pet Towels. Voordelen badjas hond: • Te gebruiken na een bad of fikse regenbui • Veel minder rondvliegend water als de hond zich uitschudt • Machine wasbaar op maximaal 40 graden • Hoog absorptiegehalte Een breed assortiment microvezelhanddoeken, badjassen met capuchon of kraag vindt u bij OKDV van het merk Tools-2-Groom. De producten zijn in verschillende maten leverbaar, zie de maattabel op de detailpagina van het product. Wat is microvezel: Microvezel is doek van speciaal materiaal. Het bestaat uit samengestelde vezels van polyester en polyamide. In de ruimtes kan vocht en vuil zich verzamelen wat maakt dat de microvezelhanddoeken of badjassen een zeer groot water en vuil absorberend vermogen hebben. Het materiaal mag in de wasmachine, maar het gebruik van wasverzachter wordt sterk afgeraden. Zware kwaliteit microvel badjas hond is gemaakt van de beste materialen op de markt. Ultieme opname voor de beste resultaten. Voor vragen of meer informatie zijn wij telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0162 – 459499. Of via ons contactformulier op deze website. Uiteraard bent u tevens van harte welkom in onze showroom te Oosterhout (Noord-Brabant) om ons ruime aanbod in professionele trimgereedschappen en vachtverzorging te bekijken, en u te laten adviseren door onze vakkundige medewerkers. Wij verwelkomen en adviseren u graag!
Onze merken footer