Stagepakketten

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij ons is het mogelijk om een door ons geselecteerd Stagepakket uit te kiezen. In de praktijk is gebleken dat het zelf samen stellen van een eigen stagepakket vaker voorkomt. Uiteraard zullen wij de door ons gestelde voorwaarden hier dan ook op toepassen. Wilt u zelf een Stagepakket samen stellen en hier een offerte van ontvangen? dat kan! Plaats de producten in de WINKELWAGEN klik daarna op de button KOPIEER NAAR OFFERTE dan staan ze in uw offerte aanvraag klik daarna op VRAAG OFFERTE AAN!

Dit zal dan snel door een van onze medewerkers geoffreerd worden en naar u retour gezonden waarna u de bestelling kunt voltooien in onze webshop. Ook degene die een trimsalon hebben en een tweede pakket aanschaffen, kunnen van deze speciale condities profiteren. Wij geven 10% korting op een pakket tot € 500,- en maar liefst 15% korting boven de € 500,- excl. b.t.w. ( m.u.v. Aesculap machine’s en koppen). Op de Activet borstels zit dan 20% korting!

 

Er zit in zo’n pakket dan minimaal een:Tondeuse Enkele scheerkoppen Diverse scharen Kammen Borstels. Wanneer u wenst goed advies te krijgen bij de aanschaf bent u natuurlijk van harte welkom in de showroom. Wij zullen u dan graag adviseren in de ruime keus die OKDV Grooming Products u te bieden heeft!